Cercul Siguranței (Circle of Security)

Meseria de părinte, e cea mai grea meserie din lume, pentru că nimic nu e exact și conform unei rețete. De multe ori ți se spune să ai încredere în instinctul tău. Dar când copilul tău se comportă într-un anumit fel, simți niște lucruri pe care nu ți-ai dori să le simți și nu știi ce să faci cu ele.

Copiii activează în noi lucruri care nici nu știam că sunt acolo. Cercul Siguranței vine și ne oferă sprijin în a ne înțelege pe noi, de a avea compasiune față de noi, pentru că să fi părinte nu e ușor. Timp de 8 săptămâni, cercul siguranței oferă un spațiu sigur, unde alături de alți părinți, care trec prin același situații, poți explora emoțiile pe care copilul tău le activează în tine și ce poți face cu ele, pentru a nu le lăsa să intervină în relația cu el, pentru a-i putea oferi lui mediul acela plin de siguranță de care el are nevoie.

O să aflați că în primul rând trebuie să aveți grijă de voi și de emoțiile voastre, ca după să puteți avea grijă de ale lor. Și deși e cumplit de greu, după curs, o să faceți tot ce vă stă în putere să fiți alături de emoțiile copiilor și să le ascultați plânsul, nu să le distrageți atenția de la ceea ce ei simt în acel moment.

Cercul Siguranței este un program de consiliere parentală pentru părinți cu copii cu vârsta cuprinsă între 0-5 ani, dar pot participa și părinți cu copii mai mari. 

Grupurile vor fi între 6-15 participanți. Deoarece încurajăm foarte mult participarea ambilor părinți, pentru ca ei să aibă atitudine comună, cel de al doilea părinte plătește doar jumătate din prețul cursului, chiar dacă nu reușește să partcipe în același grup cu celelalt părinte. Pot participa și persoanele care interacționează cu copilul, bunici, bone, educatoare.

Cercul Siguranței se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni, o dată pe săptămână, 2 ore, după-masa.

Ședințele Cercul Siguranței se vor desfășura în incinta cafenelei Nori Specialty Coffee, pe Strada Protopop George Dragomir 7a, Timișoara 300233

Costul este de 100 de lei per ședință. Dacă ambii părinți vor participa, al doilea părinte va plăti doar jumătate (50 lei / ședință). Plata se face în două tranșe, prima înainte de începere și a doua, înainte de ședința 4.

După 2 luni de la încheierea programului, vom organiza o întâlnire de follow up cu toți părinții pentru a verifica ce a funcționat, unde mai e nevoie de sprijin și pentru a ne revedea. (o să vedeți că o să vă fie dor de colegii de grup și de întânirile săptămânale)

Legătura cu mine nu se va incheia. Mă veți putea contacta telefonic și după încheiere, pentru situații neprevăzute care apar.

Voi crea un grup și în mediul online, pentru cei care nu reușesc să vină fizic, pentru cei care nu sunt din Timișoara, având în vedere că până acum, grupurile ținute de mine au fost doar în Cluj-Napoca.  Recomandarea pentru cei din online, este să nu aibă copiii prin preajmă, pentru a se putea conecta mai bine și pentru a putea sa se bucure de cele 2 ore printre adulti 😊

Mai multe detalii vom discuta în momentul în care ne vom cunoaște.

Află mai multe despre Cercul Siguranței – Accesează site-ul oficial

Ești pregătit să devii mai bun

Completează formularul de înscriere și participă la o ședință „Cercul Siguranței”

Pentru a confirma locul la curs este necesară plata unei tranșe.

 • Client name
  LAZAR I. ALINA – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
 • IBAN
  RO85BTRLRONCRT0375809301
 • Currency
  RON
 • Swift code
  BTRLRO22
 • Preț o ședință curs Cercul Siguranței – 100 ron
 • Preț curs complet Cercul Siguranței – 800 ron